Barnprogram...

Eller? Tycker inte ni det...Jag menar, i dagens barnprogram så ska allt vara rosa och lite gulligull. sämsta tecknade serierna ever. Jämför dagens med typ Kalle Anka. Eller, Långben. Jag menar, dagens tecknade filmer/serier är bara slarv!

 

Eller tex riktiga filmer som typ...Ronja Rövardotter! Jämför det med dagens liknande barnprogram. Kommer inte på något nu på rak arm, men seriöst. I Ronja Rövardotter så var det slagsmål med svärd o grejer. Det finns säkert några som håller med mig.

 

ELLER! Julkalendrarna?! Tex, Mysteriet på Greveholm (min favorit) och, pettson och findus, sunes jul, trolltider osv osv...De äldre julkalendrarna är ju stört mycket bättre än dagens! De moderna julkalendrarna är det ju sämsta skådespelarna i. Och filmerna är inte ens välgjorde för 5öre. Det är liksom en mobiltelefonkamera dom har filmat med..nej inte riktigt, men nästan... Nån som håller med eller?

 


haha juste!

haha kolla denna! Spola fram till 0:38. Neeerd ;D Haha nerå, han är ball. han är sig själv!


Me is ledig

LEDIG! Skönt :-)..Fast samtidigt tråkigt.


just NU, så sitter jag och försöker hitta nå schyssta band. Måste uppdatera mitt musikförråd lite. Har snart lyssnat sönder på allting. Såååå om ni har något tips på bra band så kan ni ju säga till?!


Frank's

Musik, franks och lite Big Ben!...Rätt soft.

Mamma tycker iaf att jag är söt.



Youtube

Sitter och tittar runt på youtube och hittar denna!

http://www.youtube.com/watch?v=2GE2V1qyYFE&feature=channel

Är inte den lite ball så säg? :-D Gick tyvärr inte att bädda inte det. så ni får kopiera och klistra in!


Finally at hemma

Hemma! Visserligen har jag vart hemma i typ 1 timme...Men jag skriver ju inte förns nu ;-). Jobbet idag gick bra. Inte så mycket stopptid som det brukar vara! :-D Dock är det jobbigt att hänga med där jag står. OM man ska hålla takttiden. Så ibland är det skönt med stopp så att man hinner förbereda lite (A) Och som ni kanske märker så har jag olika bakgrunder väldigt ofta. Det beror på att jag vet inte vad jag ska ha! Plus att jag tycker att det är kul att göra andra xD. haha. Nu äre väl kaffe och choklad som gäller (Y)




Jobb imorrn

Imorrn är det jobb som gäller igen då! Trivs som fan där :-) Schyssta polare, många är i min ålder,  några är lite äldre och några är 40+. Så det är nice! Mycket blandat.

Och bara idag har jag fått typ 100+ besökare. haha xD Hur nu det gick till? Well well! Nu blir det nog en film och sängen, ska nämligen upp 05:00 imorrn -_-

NATT!


Första kommentaren på länge!

kolla här då!



tack så mycket fanny! Kul att höra, läsa :-)

Ingen lön kvar...TYP!

FÖR ATT!

Jag köpte först dendär stolen till mitt PS3. Sen köpte jag ratten där som ni ser. och sen...SÅ GICK MIN TV SÖNDER BARA FÖR DET! SÅ jag var iväg till Elgiganten med min kusin och köpte mig en ny TV på 40" ist för 32". Dock får den inte plats i bokhyllan. SÅ jag får ha den en bit utanför. MEN! jag tjatade till mig ett väggfäste! ;D Så det fick jag ett på köpet :-) haha! grym jag är!





Toppenlåtar!

Igår hade jag tråkigt som vanligt ch surfade runt på youtube och hittade en video med några metal kvinnor. Alltså, en video på tjejer som sjöng i metalband. Get it?! Här är iaf några av dom:

Battlelore - "House of Heroes







Sirenia - The Other Side



EPICA - Unleashed




Sångaren är så porrig! <3

RSS 2.0