Sjuker


Vaknade flera gånger inatt med en jävla huvudvärk, så kunde inte sova mycket inatt. Låg och vände på mig jämt och ständigt, hittade liksom inget bra sätt att ligga på för att få känna så lite som möjligt från huvudet. Ni vet när det känns som om kudden är bland det hårdaste som finns? Och man ser bara en massa pissmyror som äter metallskrot (eller hur fan man ska förklara) i huvudet. Så var det hela natten! sjukt jobbigt. Men tillslut lyckades jag somna på nåt sätt och vaknade ca 30 min efter att jag lyckades somna av att klockan ringde. Den stängde jag av ganska fort och sjukanmälde mig. Så nu har jag lyckats sova lite grann iaf, och inte alls lika ont i huvudet. SKÖNT! Dock är jag väldigt seg i kroppen. Men men, det bästa att inte må så bra är att man mår bra tillslut, och då jävlar mår man bra!!


Här är en jävla bra låt också som jag tycker att alla ni två som läser denna blogg ska lyssna på!

Back on Track

Shakra har släppt nytt! sjukt nice! :-D En hårdrockgrupp från Sweizch...(vet ej hur det stavas) xD Ny sångare har dom också, en indie. Asnice röst har han! lyssna på denna låten, första videon med den nya sångaren:




Dags att dra till jobbet!

..om 15 min typ. Jobbar 15.36 - 00.00 :-) Rätt soft faktiskt! Ganska lugnt, inte så stressande. Bra polare...Ah, det är grejt (Y)


RSS 2.0